A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662054.861.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce se poarta in aceasta toamna - tendinte principale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-09-2013, ora 14:04

Ce se poarta in aceasta toamna - tendinte principale

Articol de Madalina Irimia

Sezonul rece 2013 vine cu trenduri noi, haine confortabile si extrem de chic, iar tendintele sunt indeajuns de diferite pentru ca orice iubitoare de moda sa isi aleaga stilul preferat. Magazinele de mass market au inceput deja sa umple vitrinele cu haine care se poarta in aceasta toamna, asa ca nu iti ramane decat sa alegi ce ti se potriveste si sa mergi la shopping. Iata care sunt principalele tendinte ale toamnei.

Stilul punk

Tartan, piele, fuste plisate, tinte, curele, accesorii metalice, ghete cu siret, jambiere sau cizme peste genunchi. Stilul punk este foarte ramificat, astfel incat poti lua exact elementele care te avantajeaza. Opteaza pentru tinute dominate de negru, daca iti doresti un look punk-rock sau alege tartanul, fustele plisate si jambierele peste genunchi daca preferi un look punk dar cu accente jucause.

Hainele din piele

Pielea a fost mereu un material preferat in sezonul rece, dar abia de cativa ani, pe langa jachetele din piele, au inceput sa castige teren si alte tipuri de haine. In 2013, cauta rochii, fuste sau topuri din piele.

Detalii pe divahair.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii