A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830565.3893.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce se intampla in organismul tau cand nu mai mananci paine alba
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-01-2016, ora 15:07

Ce se intampla in organismul tau cand nu mai mananci paine alba

Articol de Cristian Amariei
Painea alba starneste, inca, numeroase controverse, de aceea ne-am gandit sa iti spunem ce se intampla in organismul tau cand o consumi. Citeste cu atentie.

Fiecare gram de carbohidrati pe care il consumi retine de trei ori mai multa apa decat greutatea lui, potrivit healthyandnaturallife.com. Painea alba contine o cantitate foarte mare de carbohidrati, iar organismul tau va simti imediat ca nu o mai consumi. Acest aliment iti aduce unele beneficii, dar reprezinta si un pericol pentru sanatate.

Vei slabi!

In momentul in care nu mai mananci paine alba, vei incepe sa slabesti, deoarece vei scapa de excesul de apa. Organismul depoziteaza carbohidratii sunt forma de glicogen, un acid lactic care retine apa.

Nu iti va mai fi foame constant!

Carbohidratii procesati din painea alba cresc brusc nivelul de zahar din sange, pentru ca apoi sa il scada deodata. Aceste fluctuatii trimit semnale gresite catre creier, facandu-l sa creada ca ii este foame. Ajungi, astfel, sa mananci mai mult decat ai nevoie si sa te ingrasi. Nu inseamna, insa, ca trebuie sa renunti la paine, ci sa o inlocuiesti pe cea alba cu una integrala, care iti pastreaza nivelul de zahar din sange in limite normale.

Vei avea o digestie mai buna

Spre desebire de painea integrala, cea alba nu contine fibre necesare unei digestii rapide, de aceea provoaca constipatie si probleme de digestie. In momentul in care o vei exclude din alimentatie, vei observa o imbunatatire a digestiei si vei avea un tranzit intestinal normal.

Vei avea energie

Carbohidratii sunt ingrediente foarte bune pentru creier, iar daca sunt de calitate, ii va imbunatati functiile si il va face sa functioneze normal. Daca, insa, carbohidratii sunt procesati, organismul va reactiona in mod negativ si te va face sa te simti obosita.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii