A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662249.8434.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce se intampla in organismul tau cand nu bei suficienta apa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-07-2015, ora 08:56

Ce se intampla in organismul tau cand nu bei suficienta apa

Articol de Madalina Irimia
Hidratarea este extrem de importanta si poate preveni numeroase afectiuni. Specialistii spun ca femeile ar trebui sa bea cel putin noua cani de apa pe zi. in caz contrar, pot aparea probleme serioase de sanatate.

1. Atunci cand nu bei suficienta apa, organismul tau este predispus spre boli grave. Studiile au aratat ca hidratarea corespunzatoare reduce riscurile aparitiei pietrelor la rinichi, cancerului la vezica urinara si la colon si atacurior de cord.

2. Fara apa, metabolismul devine lenes. Cercetarile au aratat ca hidratarea accelereaza arderile in timp ce corpul este in repaus.

3. Lipsa apei din organism duce la aparitia problemelor de concentrare. Astfel, vei avea nevoie de mai mult timp pentru a-ti indeplini sarcinile zilnice.

4. Mananci mai mult cand bei putina apa. Specialistii au demonstrat ca femeile care au baut doua pahare de apa inainte de masa au mancat cu 90 de calorii mai putin.

5. Deshidratarea imbatraneste pielea. Apa consumata in cantitati mari te scapa de ridurile fine, dand luminozitate unui ten mat.

6. Ai o stare generala proasta cand nu te hidratezi. Lipsa apei din organism duce la aparitia oboselii, a depresiei si creste iritabilitatea.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii