A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832559.2724.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce se intampla de multe ori in timpul zborului si pasagerii nu au habar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-03-2016, ora 11:50

Ce se intampla de multe ori in timpul zborului si pasagerii nu au habar

Articol de Cristian Amariei
Mai multi utilizatori ai site-ului Reddit (piloti, insotitori de zbor si pasageri) au dezvaluit lucruri mai putin stiute despre zborul cu avionul. Mai jos gasiti cateva dintre marturisirile oamenilor.

1. Oprirea tuturor electronicelor

Telefoanele mobile sau alte electronice nu provoaca caderea unei aeronave, dar pot fi extrem de enervante pentru piloti. Atunci cand avionul se pregateste de aterizare pilotii pot fi deranjati de semnalele emise de telefoanele mobile care cauta semnal.

Sora mea este insotitoare de zbor, dupa ce le spune tuturor sa opreasca toate electronicele se duce in spatele avionului, scoate telefonul mobil si incepe sa scrie mesaje

2. Pilotii dorm majoritatea cursei

Cel putin jumatate dintre piloti dorm in timpul cursei. Intre 43 si 54 la suta dintre piloti chestionati in Marea Britanie, Norvegia si Suedia au recunoscut ca au adormit in timp ce pilotau un avion cu pasageri.

3. Mastile de oxigen iti asigura doar 15 minute de aer

Daca mastile de oxigen coboara, ai la dispozitie doar aproximativ 15 minute de oxigen din punctul in care le-ai scos. Totusi, e mai mult decat suficient pentru ca pilotul sa duca aeronava la o altitudine mai mica, unde poti respira normal.

Continuarea pe businessmagazin.ro
     
Tag-uri: avion, zbor, pasageri, piloti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii