A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719682457.4283.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce se intampla daca nu iti periezi corect dintii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-07-2016, ora 10:15

Ce se intampla daca nu iti periezi corect dintii

Articol de Cristian Amariei
Cu totii ne dorim un zambet stralucitor, asa cum vedetele de la Hollywood ne-au obisnuit de ani de zile. Numai ca, spre diferenta de ele, noi chiar incercam tot felul de paste de dinti, in speranta ca una dintre ele chiar o sa functioneze si o sa ne implineasca dorinta. Dar te-ai gandit vreodata ca poate nu pasta de dinti e de vina pentru faptul ca nu ai dinti perfect albi?…

Pentru o dantura sanatoasa si un zambet frumos, stralucitor, pasta de dinti pe care o folosesti probabil ca este ultimul lucru care conteaza cu adevarat. Controalele stomatologice regulate, periuta de dinti pe care o folosesti si tehnica de periaj sunt, pe de alta parte, esentiale pentru o dantura de invidiat.

Cu siguranta ca ai auzit, cel putin in reclame, daca nu direct de la medicul dentist, ca un periaj corect presupune anumite miscari si o durata de minim doua minute. Acum recunoaste… de cate ori aplici acest sfat? De cate ori te speli pe dinti corect, folosind miscarile recomandate de medic, timp de doua minute?…

Un periaj incorect, si deci indepartarea neglijenta a placii bacteriene, aduce cu sine, in timp, aparitia gingivitei si apoi a bolii paradontale. Pentru aceasta din urma nu exista un tratament pe care sa-l poti urma si sa scapi de probleme, ci doar tratamente care sa amelioreze simptomele. De aceea, un periaj corect este esential pentru un zambet sanatos si frumos.

Periuta manuala vs. periuta sonica

Cand vorbim despre un periaj corect, vorbim automat despre folosirea unei periute sonice si asta deoarece cu o periuta manuala este aproape imposibil ca periajul sa fie unul eficient, asa cum medicii dentisti ne recomanda.

Periutele electrice de ultima generatie, asa cum este Philips Sonicare, executa perfect miscarile de periere recomandate de medicii stomatologi, fara niciun efort suplimentar.

Mai mult decat atat, periuta Philips Sonicare ajunge la mai multe vibratii in doua minute, decat o periuta manuala intr-o luna! Asta inseamna ca placa bacteriana este indepartata mult mai eficient, la fel ca si petele, iar dintii devin mai albi, mai sanatosi.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii