A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664618.0532.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce se intampla cu organismul tau daca te plimbi o ora pe saptamana cu bicicleta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-09-2015, ora 12:36

Ce se intampla cu organismul tau daca te plimbi o ora pe saptamana cu bicicleta

Articol de Madalina Irimia
Mijloc de deplasare la oras sau la tara, bicicleta poate fi folosita la orice varsta, fiind o activitate ideala pentru sanatate, dar si pentru remodelarea siluetei. Doua iesiri pe saptamana a cate 30 de minute, pe teren plat, sunt suficiente pentru ca binefacerile sa se faca simtite, scrie joi passionsante.be.

Mersul pe bicicleta amelioreaza capacitatile cardio-pulmonare si remodeleaza coapsele si gambele. Cu un consum caloric intre 400 si 800 de kcal pe ora, activitatea mentionata da o forma mai frumoasa corpului in ansamblul sau. Accelerarea sau mersul in picioare pe pedale solicita mai mult inima si muschii. Fiind o disciplina asa-zis "continua", spre deosebire de mersul pe jos, de exemplu, fereste articulatiile de socuri si nu expune practicantii la riscul de a-si deteriora cartilagiile soldurilor, genunchilor si gleznelor.

Bicicleta este un mijloc de deplasare si agrement la indemana tuturor, indiferent de varsta si conditie fizica, fiecare putand pedala in ritmul lui, incheie passionsante. be, citat de Agerpres.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii