A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662400.9984.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce se intampla cu amicalul Romania - Spania dupa atentatele teroriste din Belgia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-03-2016, ora 09:50

Ce se intampla cu amicalul Romania - Spania dupa atentatele teroriste din Belgia

Articol de Madalina Irimia
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca masurile de securitate de la meciul amical Romania - Spania, programat in 27 martie la Cluj, vor fi sporite in urma atentatelor teroriste care au avut loc la Bruxelles.

'Cu siguranta vor fi sporite masurile de siguranta. Vor fi aceleasi masuri de siguranta pe care le-am fi avut si daca meciul era pe Arena Nationala. Cand contextul international o solicita, ai parte de toata implicarea autoritatilor nationale astfel incat suporterii sa fie in siguranta pe stadion, dar si pe strazile orasului. in ceea ce priveste meciurile amicale ale Romaniei din aceasta saptamana nu avem niciun semnal de alarma, niciun risc de securitate', a spus Burleanu, citat de Agerpres.

Acesta a adaugat ca este marcat de evenimentele tragice care au avut loc, marti, la Bruxelles. 'Vreau sa transmit un mesaj de compasiune pentru toate victimele si apropiatii victimelor din atentatele de azi din Belgia. Sunt profund marcat de ceea ce s-a intamplat, azi, la Bruxelles. Cu atat mai mult cu cat intr-o perioada scurta de timp ne vom deplasa in Franta pentru Campionatul European. In acest context, am toata convingerea ca EURO 2016 va reprezenta un exemplu al rezistentei prin normalitate. Sportul poate fi o platforma spre civilizatie si un factor care sa contribuie la modernizare. Cat despre meciul de deschidere al EURO 2016 (n.r. — Franta — Romania) imi doresc sa nu avem parte de evenimente asa cum s-au intamplat azi la Bruxelles si anul trecut la Paris', a mentionat Burleanu.

Sursa: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii