ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-04-2015, ora 12:31

Ce se intampla cand mama a 6 baieti afla ca va avea in sfarsit o fetita. Reactia ei intrece orice asteptare - VIDEO

Articol de Cristian Amariei
Cher Lair, originara din Apex, Carolina de Nord, este fericita mamica a sase baietei. Femeia, insarcinata pentru a saptea ora, si-a dorit nespus de mult ca viitorul bebelus sa fie o feita, iar dorinta ei se pare ca s-a implinit.

Cher a dorit ca momentul in care afla sexul bebelusului sa fie unul de neuitat, asa ca a apelat la ajutorul unui cofetar. Femeia l-a rugat pe acesta sa ii coloreze interiorul unui tort in functie de sexul pe care il va avea copil: roz daca acesta va fi o fetita sau albastru daca bebelusul va fi baietel.

Fara stie care este rezultatul ecografiei, Cher si-a pus toate sperantele in talentul si maiestria patiserului si i-a inmanat acestuia plicul in care se afla raspunsul mult asteptat.

Cand tortul a fost gata, femeia a organizat o mica petrecere la care au participat persoanele dragi din viata ei. Stransi toti in jurul mesei, membrii familiei au asteptat cu sufletul la gura sa afle vestea cea mare. Vizibil emotionata, Cher a taiat o bucata de tort, iar reactia pe care a avut-o atunci cand a realizat ca va deveni mamica unei fetite este de nepretuit.

Sursa: protv.ro
     
Tag-uri: reactie, mama, fetita
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
mihaela,  12.04.2015 11:47

Toti oamenii care lucreaza cu noi se declara multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: modelino_23@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii