A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673102.4872.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce sa pui in ghete ca sa nu iti mai inghete picioarele
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-01-2016, ora 11:05

Ce sa pui in ghete ca sa nu iti mai inghete picioarele

Articol de Cristian Amariei
Oricat de groase ar fi cizmele, iarna este foarte greu sa ai picioarele calde cand iesi afara. iti dam un truc simplu, care te va ajuta sa faci fata mai bine frigului.
Daca vrei sa nu iti mai inghete picioarele cand iesi afara, ai nevoie de:

- Cizme de iarna
- Foarfeca
- Marker
- Material reflectorizant (poti taia un parasolar pe care il folosesti vara ca sa iti protejezi masina).

Inainte sa incepi, scoate captuseala din cizme. Taie materialul reflectorizant astfel incat sa se potriveasca piciorului tau, apoi pune-l in incaltaminte. Peste aceasta bucata pune captuseala pe care ai scos-o la inceput. Astfel ve obtine cizme izolate si nu iti va mai fi frig cand vei merge prin zapada, potrivit cuisineandhealth.com.

Alte lucruri pe care le poti face ca nu iti inghete picioarele iarna

inainte de orice, trebuie sa stii ca este important ca picioarele tale sa fie uscate. Pentru asta, poarta ciorapi din materiale naturale si alege cizme prin care nu trece apa. Ciorapii de lana sunt cea mai buna alegere pentru anotimpul rece. Ideal ar fi sa porti cizmele doar afara, iar cand stai la birou, sa te incalti in ceva mai subtire, pentru ca altfel iti transpira picioarele, iar cand iesi din nou afara, iti va fi foarte frig.

Daca stai pe loc si ai picioarele inghetate, pur si simplu misca-ti degetele in gheata. iti vei pune, astfel, sangele in miscare si te vei mai incalzi. Este foarte important sa porti fes cand esti afara. Chiar daca picioarele sunt problema, vei vedea ca iti va fi mult mai cald cand vei avea capul acoperit, deoarece caciula iti pastreaza caldura in tot corpul.

Este important ca incaltamintea pe care o porti sa iti vina perfect. Daca iti este prea mare sau daca te strange, iti vor ingheta picioarele de cate ori vei iesi afara.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: cizme, material, frig
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii