A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664224.833.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce sa porti de Paste pentru a obtine o tinuta decenta, dar eleganta?!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-04-2015, ora 10:32

Ce sa porti de Paste pentru a obtine o tinuta decenta, dar eleganta?!

Articol de Madalina Irimia
Sarbatorile Pascale marcheaza renasterea naturii, Sarbatoarea Invierii Domnului, momente de reflectie asupra vietii, dar si clipe fericite petrecute alaturi de cei dragi.

Sa nu uitam totusi, ca inainte de toate Pastele este cea mai mare sarbatoare crestina, iar vestimentatia noastra din aceste zile trebuie sa fie in acord cu acest moment. Dar ce purtam zilele acestea ca sa fim decente, dar in tendinte?

Rochia alba a revenit in forta in acest sezon. Iti confera un aer ingenuu, delicat si proaspat, fiind ideala pentru masa in familie. Alege modele din dantela sau cu broderie fina.

Poarta-le cu balerini si bijuterii fine. Opteaza pentru rochii simple, ce urmeaza linia corpului, in nuante de albastru marin, verde, grena sau negru.

Rochiile cu imprimeu floral sunt piesele vedeta ale acestei primaveri! Sunt ideale pentru o iesire in parc, un picnic cu stil, o intalnire cu prietenii. Le poti alege pe cele multicolore sau in combinatii de alb si negru. Daca mergi cu prietenii la restaurant, opteaza pentru o tinuta eleganta care sa iti puna in valoare stilul si fizionomia. Alege rochii cu detalii extravagante si completeaza outfitul cu pantofi cu toc si un plic elegant.

Sursa: csid.ro
     
Tag-uri: paste, tinuta, rochii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
mihaela,  12.04.2015 11:41

Toti oamenii care lucreaza cu noi se declara multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: modelino_23@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii