A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664345.092.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce sa nu porti niciodata la munca
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-08-2014, ora 12:09

Ce sa nu porti niciodata la munca

Articol de Madalina Irimia

Tinutele de la locul de munca nu mai trebuie sa fie atat de stricte cum erau candva, dar inca exista cateva reguli pe care nu ar trebui sa le incalci. Cand alegi hainele pentru serviciu, gandeste-te intotdeauna ca trebuie sa arati ca o profesionista si sa inspiri increderea celorlalti. Nu ai sa reusesti asta daca fusta ta este prea scurta sau decolteul prea adanc. Afla ce nu ar trebui sa porti niciodata la munca.

Nu purta niciodata slapi. Oricat de relaxat ar fi mediul in care lucrezi, nu ar trebui sa apari niciodata incaltata astfel. Slapii sunt facuti sa fie purtati pe strada sau la plaja, la mall sau oriunde in alta parte. Daca nu iti plac tocurile, opteaza pentru balerini. Sunt la fel de confortabili ca slapii, doar ca sunt potriviti si pentru locul de munca.

Bluzele foarte decoltate

Nu este deloc nepotrivit sa arati sexy la munca, dar incearca sa faci asta fara sa expui anumite parti ale corpului. O fusta conica sau un top mulat arata bine, mai ales daca completezi tinuta cu un sacou elegant, insa un decolteu adanc este prea mult pentru serviciu. Daca bluza ta preferata este decoltata, poart-o cu un maieu, astfel incat sa te acopere.

Blugii rupti

Blugii pot fi purtati acum cam in orice companie, dar tine cont ca nu orice model este potrivit pentru munca. Jeansii rupti, de exemplu, sunt cool si la moda, dar pastreaza-I pentru iesirile cu prietenii.

Haine prin care se observa tatuajele sau piercing-urile

Companiile pentru care lucrezi nu au voie sa iti interzica sa iti faci un tatuaj, dar daca ai deja unul, incearca sa il acoperi la serviciu. Cei mai multi angajatori, dar si posibilii clienti, cred ca tatuajele sunt neprofesionale.

Pantalonii scurti

Indiferent de materialul din care sunt facuti, pantalonii scurti nu sunt potriviti pentru birou, asa ca nu ii purta niciodata la munca. Pentru ca iti dau un aer casual, sunt potriviti pentru plimbari sau iesirile in oras. In locul lor, opteaza pentru fuste, sunt la fel de dragute si mult mai profi. Ai grija, insa, sa nu fie foarte scurte.

Sursa: unica.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii