A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817832.4206.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce sa mananci dimineata ca sa scapi de burta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-11-2013, ora 15:08

Ce sa mananci dimineata ca sa scapi de burta

Articol de Madalina Irimia

Un mic dejun bine ales te ajuta foarte mult in cura de slabire. iar daca obiectivul tau e sa scapi de burta, trebuie sa fii cu atat mai atenta la prima masa. Iata ce sa mananci ca sa scapi rapid de burta!

Ca sa scapi rapid de burta, dimineata trebuie sa mananci grasimi sanatoase, proteine si foarte putini carbohidrati. Iata ce ar trebui sa contina un mic dejun sanatos daca vrei sa slabesti.

1. Nuci sau alune. Nucile "romanesti", alunele de padure, migdalele sau caju sunt un mic dejun ideal, mai ales daca esti pe fuga. Contin grasimi sanatoase, care sunt foarte importante atunci cand vrei sa slabesti.

2. Avocado. Adauga la micul dejun o jumatate de avocado, si el bogat in grasimi sanatoase mononesaturate.

3. Oua. Contin si grasimi bune, si vitamine, si proteine. In plus, se fac foarte repede, asa ca sunt alimentul ideal pentru dimineata. Adauga cateva legume crude si ai obtinut micul dejun ideal.

4. Iaurt sau alte lactate. Fie ca alegi iaurt, branza sau o combinatie de branza si smantana, iti asiguri necesarul de calciu si proteine.

5. Fructe de padure. Daca nu iti place iaurtul gol, adauga un pumn de fructe de padure: mure, zmeura, afine, etc. Sunt pline de antioxidanti si in plus sunt printre putinele fructe indicate in cura de slabire fiindca au un continut mic de zahar.

Integral pe unica.ro

Foto: rlaspalomas.blogspot.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii