A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829410.2591.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce sa mananci dimineata ca sa elimini toxinele si sa slabesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-05-2016, ora 09:47

Ce sa mananci dimineata ca sa elimini toxinele si sa slabesti

Articol de Cristian Amariei
Oricat ai fi de grabita, nu sari niciodata peste micul-dejun. iti da energie pentru toata ziua si te tine departe de poftele nesanatoase. Iti dam o reteta care te va ajuta sa scapi de toxine si sa slabesti.

Una dintre cele mai sanatoase idei de mic-dejun din lume contine vitamine si minerale bune pentru piele, par si sistem imunitar, potirvit healthtipsportal.com. Daca alegi sa o pui in practica, te va ajuta sa scapi de substantele nocive si sa slabesti 5 kilograme in aproximativ 3 saptamani. Iar partea cea mai buna este ca ai nevoie de doar 5 ingrediente.

Ingrediente:
300 de ml de kefir
2 lingurite de fulgi de ovaz
O lingurita de seminte de in macinate
O lingurita de cacao
5-7 prune uscate

Mod de preparare

Nu ai nicio scuza sa ratezi prima masa a zilei, pentru ca aceasta reteta trebuie pregatita de seara. Peste prunele uscate toarna 100 de ml de apa fierbinte, acopera-le si lasa-le sa stea asa pentru 5-10 minute. Intre timp, adauga intr-un bol fulgii de ovaz, semintele de in si cacao, toarna kefirul peste si amesteca totul. Taie si prunele uscate si adauga-le pentru amestecul de ingredient. Lasa compozitia obtinuta la frigider si mananc-o dimineata. Ar fi indicat sa incerci aceasta reteta intr-un weekend, pentru ca vei simti o senzatie ciudata in stomac si este mai sigur sa fii acasa. Consumat regulat, acest mic-dejun iti va regla digestia. Daca simti nevoia sa mananci desert, poti incerca o banana.

Cum te ajuta aceasta reteta

Cel mai sanatos mic-dejun contine probiotice si fibre, substante necesare unei digestii bune. Probioticele sunt bacterii natural, care se gasesc in tractul digestive. iti mentin organismul sanatos, anihiland efectele unei diete sarace, a antibioticelor si a stresului. In plus, probioticele ajuta la absorbtia nutrientilor, dizolva lactoza, iti intareste sistemul imunitar si pot chiar sa ajute la tratarea sindromului colonului iritabil.

Fibrele ajuta la digestive si previne constipatia. Daca le consume in mod regulat, scapi de hemoroizi si iti mentii greutatea in limite normale. Foarte important este sa mananci toate mesele l aceeasi ora. Vei avea, astfel, un sistem digestiv sanatos.

Renunta la tigari, cafea si alcool, pentru ca iti dau peste cap sistemul digestiv si duc la aparitia ulcerului sau a arsurilor. Fa si 30 de minute de miscare in fiecare zi si vei fi intr-o forma de zile mari!

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: reteta, digestie, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii