ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-03-2016, ora 16:16

Ce sa intampla cand vezi acelasi numar peste tot

Articol de Madalina Irimia
Ti s-a intamplat vreodata sa vezi acelasi numar peste tot? S-ar putea sa fie doar o coincidenta, dar alte ori poate fi vorba despre faptul ca Universul incearca sa iti transmita ceva.

Numerologii sunt de parere ca cifrele te pot ajuta sa deslusesti ce ti se va intampla in viitor, potrivit littlethings.com. Data de nastere, de exemplu, iti poate spune ce te asteapta in viata, dar la fel de importante sunt si numerele de care te lovesti in viata de zi cu zi. Pitagora a fost unul dintre primii practicanti ai numerologiei si era de parere ca cifrele sunt mijlocul prin care comunica Divinitatea. Poti afla ce incearca Universul sa iti transmita daca stii semnificatia fiecarui numar.

Daca vezi des cifra 1…

1 este cel mai bun numar care ti se poate arata. Este asociat cu increderea si conducerea, iar misticii il asociaza cu Divinitatea. Daca vezi des aceasta cifra, inseamna ca ai o putere interioara extraordinara si ai capacitatea de a-i inspira pe ceilalti. in acelasi timp, insa, poate fi vorba de faptul ca urmeaza sa te confrunti cu o provocare ce iti va testa increderea in tine si calitatile de lider.

Daca vezi des cifra 2…

2 este asociat cu parteneriatul si echilibrul, dar simbolizeaza, in acelasi timp, opozitie si conflict. Acest numar iti aminteste ca fiecare situatie are o parte pozitiva si una negativa si ca este nevoie de ambele variante pentru a crea un echilibru. Daca vezi numarul 2 peste tot, inseamna ca trebuie sa iti amintesti ca fiecare lucru are avantaje si dezavantaje de care trebuie sa tii cont, inainte sa iei o decizie. Este, de asemenea, un semn ca ar trebui sa iti iei un partener in munca pe care o faci.

Daca vezi des cifra 3…

3 este cifra magica! Apare in basme si in legende si simbolizeaza norocul si miracolul. Daca vezi des acest numar, inseamna ca in curand ti se va intampla ceva spectaculos, dar trebuie sa ai un pic de rabdare. Acorda atentie deosebita acestui numar, pentru ca poate insemna si numarul de pasi pe care trebuie sa ii faci pentru a incepe un nou capitol din viata ta.

Daca vezi des cifra 4…

Cifra 4 reprezinta stabilitatea si este asociata cu Pamantul si forta. Adeptii lui Pitagora credeau ca 4 este numarul perfect, mai ales ca sufletul oamenilor are patru parti. in estul Asiei, insa, cifra 4 aduce ghinion, pentru ca este pronuntata in acelasi fel ca „moarte. Daca vezi des numarul 4, atunci ar trebui sa cobori cu picioarele pe pamant si sa iti aduni forta interioara, care te va ajuta sa te confrunti cu orice problema. Este, de asemenea, un avertisment ca trebuie sa ramai ancorata in realitate si sa nu te lasi dusa de val.

Daca vezi cifra 5…

5 este numarul sanatatii si al dragostei, dar este asociat si cu corpul uman, care are patru membre si un cap sau 5 simturi. Daca vezi des aceasta cifra, fie esti pe cale sa inchei un ciclu in viata ta, fie s-a intamplat deja asta. Numarul 5 iti aduce armonie si liniste.

Daca vezi cifra 6…

6 este cifra perfectiunii, reprezinta frumusetea si idealul. Daca o vezi des, inseamna ca vei fi foarte inspirata sa te gandesti la lucruri complexe, filosofice si spectaculoase. Poate insemna, de asemenea, ca esti in masura sa impartasesti cunostintele tale.

Daca vezi cifra 7…

7 este un numar mistic, asociat cu siguranta si perfectiunea. Este considerat un numar norocos de unii si ghinionist de altii. Daca vezi des aceasta cifra, inseamna ca vei trece printr-o experienta interesanta, care te va ajuta sa iti largesti cunostintele. 7 este asociat deseori cu lumea spirituala si mai poate fi un semn ca ar trebui sa iti asculti intuitia mai des, sa cauti sa descoperi intelesul ascuns al lucrurilor.

Daca vezi des cifra 8…

8 este cifra echilibrului si al puterii. in China, cifra 8 se pronunta la fel ca „prosperitate” si este considerat foarte norocos. Daca vezi des acest numar, inseamna ca esti norocoasa si ca vei scapa de stres cat de curand. Nu inseamna, neaparat, ca vei castiga o suma de bani, ci mai degraba ca te vei simti implinita si satisfacuta.

Daca vezi des cifra 9…

9 este asociat cu magia si intelepciunea, iar daca vezi des acest numar inseamna ca te confrunti cu o situatie tensionata, dar vei deveni foarte inteleapta in urma ei.

Daca vezi des numarul 10…

10 este un numar complex, sacru, iar daca il vezi des, inseamna ca vei depasi unele obstacole intr-un mod neasteptat. inseamna, de asemenea, ca se incheie un capitol din viata ta, iar un altul este pe cale sa se deschida.

Daca vezi des numarul 11…

11 este cifra haosului, al revoltei, iar daca il vezi des, inseamna ca te asteapta o calatorie grea, pe care esti, insa, capabila sa o faci. 11 este si un mesager spiritual, este asociat cu lumea spirituala si supranaturala.

Daca vezi des numarul 12…

12 este un numar foarte important, chiar divin. Daca vezi des aceasta cifra, inseamna ca esti depasita de o situatie, dar ai tot ce iti trebuie ca sa o intelegi. iti aminteste, de asemenea, ca ideile filosofice si intelepte sunt la indemana ta.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii