ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-11-2013, ora 15:47

Ce s-a intamplat cu baiatul care a fost lovit in cap de un meteorit cazut din cer

Articol de Cristian Amariei

La doar 7 ani, are deja o poveste extraordinara pe care sa le-o spuna nepotilor, la batranete.

Baietelul din Florida a suferit un accident banal in timp ce se juca in fata casei, fiind lovit in cap de un obiect “cazut din cer”, scrie stirileprotv.ro.

Ulterior, tatal sau a cautat sa lamureasca incidentul si a ajuns la concluzia ca baiatul, Steven Lippard, a fost lovit in cap de fragmente mici dintr-un meteorit.

Potrivit Daily Mail, Steven se juca sambata in fata casei parintilor din Loxahatchee, Florida, cand a fost lovit in cap de un obiect dur. Tatal sau l-a gasit cazut pe spate si cu capul spart. Copilul a fost dus la spital, iar medicii i-au pus trei copci.

Am crezut ca l-a lovit o minge de golf, dar am cautat in zona si am gasit bucati dintr-o roca bizara”, a spus tatal, Wayne Lippard.

Wayne a dus rocile la Universitatea Atlantic Florida, iar cercetatorii de aici i-au spus ca acestea indeplinesc criteriile stiintifice ale unui meteorit.

Un experiment le-a aratat ca, in ciuda dimensiunilor reduse, pietricele se comporta ca niste magneti puternici. Un test chimic, care va fi realizat in urmatoarea perioada, va stabili cu certidudine originea rocilor.

Foto: wtsp.com

     
Tag-uri: copil, lovitura, meteorit
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii