A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720438783.813.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce riscam de la vaccinul antigripal fabricat gresit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-01-2012, ora 14:47

Ce riscam de la vaccinul antigripal fabricat gresit

Articol de Madalina Irimia

Peste 200.000 de romani, in special varstnici din institutii publice de protectie, cadre medicale, diabetici ori bolnavi de inima au fost imunizati cu un produs a carui formula este incompleta.

Toti medicii de familie din tara au fost anuntati sa nu mai administreze pentru moment vaccinul antigripal primit de la Ministerul Sanatatii si produs de Institutul Cantacuzino.

Oficial, vaccinul cumparat de la Cantacuzino nu ofera protectie contra tuturor celor trei tulpini de vaccin incluse (A/H3N2, A/H1N1 si B), iar problema nu ar prespune niciun risc major pentru sanatate, cu ex ceptia lipsei protectiei fata de virusul B.

Din fericire, in Romania nu circula pentru moment tulpina de vaccin cu probleme, respectiv cea de tip B, ci doar virusul gripal de tip A/H3N2. Virusul B a fost identificat insa in mai multe tari din Uniunea Europeana, printre care Spania. (EVZ.ro)

Foto: 9am.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii