A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665108.9632.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce probleme grave de sanatate previne piperul rosu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-02-2014, ora 14:02

Ce probleme grave de sanatate previne piperul rosu

Articol de Madalina Irimia

Piperul rosu este noua senzatie in materie de condimente care te ajuta sa fii sanatoasa tun. Trebuie sa stii ca toate tipurile de piper (negru, verde, alb) au beneficii uimitoare pentru sanatatea ta, insa piperul rosu este mai putin cunoscut pentru proprietatile sale tamaduitoare.

Piperul rosu este cel mai aratos dintre toti "fratii" sai. Ca aroma, nu este atat de iute precum piperul negru, ci se indreapta mai degraba spre aroma piperului verde, scrie sanatate.ele.ro.

Iata ce probleme grave de sanatate poti preveni printr-un consum regulat de piper rosu:

1. Problemele digestive

Aparent, problemele digestive nu par a fi grave, insa nu ar trebui sa te iei dupa aceasta credinta. Tulburarile gastrointestinale pot duce la aparitia gastritei, colitei si a ulcerului peptic. Prin consumul regulat de piper rosu poti avea o digestie optima, deoarece boabele contin enzime care grabesc procesarea alimentelor, combat constipatia si detoxifica intestinele.

2. Gripa

In ultimii ani, gripele au devenit din ce in ce mai periculoase, din cauza tulpinilor virusurilor. Protejeaza-te impotriva gripei cu ajutorul piperului rosu. Acesta contine ingrediente active care contribuie la decongestionarea cailor nazale. In plus, piperul rosu contine si vitamina C, un antioxidant care te fereste de virusuri si iti intareste sistemul imunitar.

Integral pe sanatate.ele.ro

Foto: novasans.com

     
Tag-uri: piper, condiment, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii