A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817069.6798.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce probleme de sanatate ascund ametelile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-10-2014, ora 17:24

Ce probleme de sanatate ascund ametelile

Articol de Madalina Irimia
Ti se intampla adesea sa-ti pierzi echilibrul si sa ai senzatia ca totul in jurul tau se misca? Acestea sunt simptomele ametelilor peste care poate ai trecut de multe ori cu vederea sau le-ai pus doar pe seama oboselii. Starile, insa, pot fi un semnal care anunta dezechilibre sau afectiuni ale organismului. Pentru siguranta ta, consulta medicul specialist.

Variatiile de tensiune arteriala

Oscilatiile de tensiune nu au o cauza bine determinata insa pot aparea in urma secretiei excesive a hormonilor renali, a unui efort indelungat, a deshidratarii sau a expunerii permanente la stres. Durerile de cap, ameteala si lesinul pot fi semne ale variatiilor de tensiune arteriala.

Migrena

Mai mult decat o simpla durere de cap, migrenele se manifesta printr-un disconfort puternic care poate dura intre 4 si 72 de ore. Migrenele sunt anuntate prin cateva simptome specifice: ameteli, greata, varsaturi, sensibilitate la lumina si la sunete si strafulgerari luminoase. in general, femeile sunt cele care sufera adesea de migrene.

Vertij

Senzatia de greata, de voma, de pierdere a echilibrului sau dificultatea de miscare se numara printre simptomele asociate vertijului. Acesta poate aparea brusc, cu o durata de manifestare de cateva minute, sau poate sa apara si sa dispara de-a lungul mai multor zile.

Boala Meniere

Acumularea excesiva de lichid in urechea interna, denimuta si boala Meniere, provoaca ameteli si tulburari de auz. Boala incepe la o ureche si evolueaza si la cealalta ureche. Persoanele afectate pot auzi sunete ciudate sau au senzatia ca aud diferit cu o ureche fata de cealalta.

Accident vascular cerebral

Afectiunea se caracterizeaza prin aparitia brusca a ametelii, a vederii incetosate, a incapacitatii micsarii mainilor si picioarelor. in acest caz, ameteala poate sa se mentina chiar si cateva zile.

Mai multe pe clickpentrufemei.ro
Foto: cugetliber.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii