ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
08-03-2012, ora 15:39

Ce primesc de 8 martie iubitele milionarilor

Articol de Madalina Irimia

De 8 martie toate femeile din lume ar trebui sa aiba parte de o zi speciala si sa fie cat mai rasfatate. Milionarii romani s-au pregatit cu atentie pentru iubitele, sotiile sau mamele lor.

Dupa ce a divortat de Carmen, Ionut Negoita marturiseste ca singura femeie din viata sa este mama.

"Singura femeie din viata mea in acest moment este mama. Ei ii daruiesc azi, in mod special, toata atentia si dragostea mea, pentru ca merita. Normal ca, la fel ca oricare barbat, o voi incanta si cu un superb buchet de flori, deoarece le adora si se bucura de fiecare data cand le primeste", a declarat Ionut Negoita pentru Libertatea.

Omul de afaceri George Padure, in varsta de 57 de ani, are o surpriza pentru iubita sa, Petra, de 30 de ani. Acesta a inchiriat un restaurant doar pentru ei doi si o va astepta acolo cu un buchet de flori.

Si Ilie Nastase o va rasfata pe iubita sa, Brigitte Sfat, dar nu cu daruri, ci cu flori.

"Eu fac daruri de Craciun, de revelion si de zile de nastere. Totusi, de 8 Martie, ofer flori. Brigitte a primit un buchet mare de 33 de trandafiri albi, iar la pranz o voi invita, alaturi de fetele noastre, la un restaurant cu profil italian", a spus acesta. (ziare.com)

Foto: citynights.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii