A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818787.5661.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce poti face ca sa nu iti mai cada parul, fara a investi o avere in tot felul de produse
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-01-2014, ora 09:35

Ce poti face ca sa nu iti mai cada parul, fara a investi o avere in tot felul de produse

Articol de Madalina Irimia

In fiecare an, primavara, milioane de femei trec printr-o mini depresie cand constata cat de mult par le cade. Este firesc ca aceasta cadere a parului sa se accentueze toamna si primavara, insa asta nu inseamna ca nu putem apela la cateva trucuri, astfel incat sa stopam caderea parului si sa il ajutam sa fie viguros si frumos.

Deseori parul cade si din cauza unor mici probleme ale scalpului care devine iritat din cauza produselor de coafat pe care le folosim sau din cauza factorilor externi – ploaie, vant, soare puternic, umiditate, praf.

Ingrijirea scalpului este un pas importanat spre un par mai frumos si mai sanatos. Iata cum sa iti ingrijesti scalpul, astfel incat sa elimini caderea excesiva a parului si sa ai o podoaba capilara mai atragatoare.

1. Ingrijeste-ti accesoriile. Aduna toate periile din casa si curata-le bine. La fel ca orice alt produs pe care il folosim frecvent, si periile au nevoie sa fie curatate, mai ales ca resturile de sebum de pe dinti, firele de par incalcite precum si resturile de produse de coafat ramase in perie nu ne ajuta sa na pastram scalpul sanatos.

Tot ce trebuie sa faci este sa umbli un lighean mai mare cu apa fierbinte in care sa adaugi doua linguri de bicarbonat. Periile se pun in lighean si se lasa cel putin o ora. Dupa o ora, clateste fiecare perie cu apa rece si curata-o bine. La final tot ce trebuie sa faci este sa le stergi cu un prosop curat si vor fi ca noi.

Mai multe pe acasatv.ro.

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: cadere, par, produse
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii