ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-11-2016, ora 15:28

Ce poate sa faca super smartphone-ul care costa peste 29.000 de euro!

Articol de Madalina Irimia
Acesta chiar este un telefon pentru altfel de clienti! Atunci cand producatorul britanic de telefoane, Vertu, a facut echipa cu Bentley pentru a produce super-smartphone-ul, mutarea a parut logica iar alaturarea celor doua companii naturala. Seria "Signature for Bentley" este creata pentru a avea un smartphone care se potriveste cu scaunele de piele si masinile de lux.
La fel ca Bentley, Vertu tinteste clientii care nu se tem sa plateasca sume uriase pentru produse premium. In timp ce cel mai ieftin model costa in jur de 3.000 de lire, actuala serie are preturi intre 10.300 de lire si 14.000 de lire.

Insa pentru cea mai buna varianta, Vertu ofera pe site-ul oficial o versiune pentru clienti care vor sa-si customizeze propriul design. De exemplu, pot alege telefonul de baza, piele de aligator si diamante. Iar pretul poate ajunge la 25.000 de lire (aprox 29.000 de euro).
Precum cele mai bune produse high-end, cumpararea unui telefon Vertu reprezinta si intrarea intr-un club select: proprietarii telefonului au acces la Vertu Concierge, ceea ce reprezinta un Siri din viata reala sau un service disponibil 24/24. De asemenea, exista si Vertu Life unde poti face rezervari pentru evenimente de la show-uri de fashion private pana la bilete la finala Wimbledon! Iar melodia telefonului este inregistrata de catre Orchestra Simfonica din Londra!

Sursa: yoda.ro
     
Tag-uri: smartphone, vertu, pret
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii