A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618765.3108.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce pietre sa porti pe bijuterii daca ai ochii caprui
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-05-2014, ora 17:34

Ce pietre sa porti pe bijuterii daca ai ochii caprui

Articol de Madalina Irimia

Te-ai gandit vreodata ca poti asorta pietrele de pe bijuteriile tale la culoarea ochilor? Vezi ce pietre ti se potrivesc daca ai ochii caprui!

Iti place sa porti bijuterii spectaculoase cu pietre pretioase sau semipretioase, dar te-ai gandit ca le poti alege in functie de culoarea ochilor tai? Chiar si ochii capui pot fi spectaculosi daca ii scoti in evidenta cu ajutorul pietrelor potrivite.Specialistii SilverZone ne spune care sunt acestea.

Un exemplu ar fi chihlimbarul, cu nuantele sale de la galben la maroniu, care se asorteaza perfect cu ochii tai caprui si poate fi purtat la o mare varietate de tinute. Unele pietre pot contine insecte si bule de aer care le dau un aspect spectaculos.

Rosul intens al rubinelor este ideal pentru a scoate in evidenta ochii de un caprui adanc si cald. Simbol al pasiunii, rubinul este o piatra regala, care iti da energie si vigoare. Foloseste-l pentru a da un plus de eleganta tinutelor sofisticate de seara.

Granatul, o piatra semipretioasa de culoare brun-roscat, este perfecta pentru femeile cu ochi caprui. Granatul iese in evidenta foarte frumos in bijuteriile din aur si se poate combina cu marcasite. Granatul se poate purta atat la tinute de zi, cat si la tinute elegante de seara.

Sursa: unica.ro

Foto: pentruea.md

     
Tag-uri: bijuterii, culoare, ochi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii