A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664614.4185.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce pericole ascunde cel mai consumat produs de post
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-06-2015, ora 10:28

Ce pericole ascunde cel mai consumat produs de post

Articol de Madalina Irimia
Medicii chirurgi de la Spitalul Dongyang din China au fost socati cand au vazut ce se afla in rinichiul stang al unui barbat. Ei au indepartat chirurgical nu mai putin de 420 de pietre la rinichi.

Un barbat din provincia Zhejiang s-a prezentat la spital acuzand dureri intense in zonaabdominala iar o tomografie computerizata a elucidat misterul: rinichiul stang al barbatului era plin cu pietre.

In urma diagnosticului, medicii au decis interventia chirurgicala de urgenta, care a durat peste doua ore, conform adevarul.ro.

Timp de 45 de minute nu am facut decat sa extrag aceste mici pietricele. La finalul operatiei imi simteam mainile si picioarele amortite“, a declarat dr. Wei Yubin, chirugul-sef.

Daca barbatul nu s-ar fi prezentat la medic, exista riscul crescut de blocaj renal. Cauza acestor pietre la rinichi este, potrivit medicilor, consumul excesiv de branza de soia, cunoscuta si sub numele de tofu.

Acest sortiment de branza contine foarte mult sulfat de calciu, care nu poate fi eliminat prin urina daca nu se consuma suficiente lichide.

Astfel, calciul in exces duce la formarea acestor pietricele, care nu depasesc de obicei 4-5 milimetri, dar care, in cazuri exceptionale - consum excesiv de alimente bogate in sulfat de calciu -, devin foarte mari si periculoase pentru sanatate.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii