A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673258.031.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce patesti daca bei cafea pe stomacul gol. Este crunt
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-06-2016, ora 11:27

Ce patesti daca bei cafea pe stomacul gol. Este crunt

Articol de Cristian Amariei
Bautul cafelei pe stomacul gol este unul dintre cele mai des intalnite obiceiuri ale romanilor, arata ultimele studii. Insa, ce patesti daca bei cafea pe stomacul gol te va face sa te opresti din acest obicei, potrivit medicilor.

Asadar, in ciuda faptului ca este foarte buna pentru organism in cantitati moderate si ca este bogata in antioxidanti ajutand mult in eliminarea kilogramelor in plus si la digestie, cafeaua consumata pe stomacul gol poate avea efecte crunte.

Una dintre cele mai mari probleme este ca, daca e consumata pe stomacul gol, cafeaua poate genera aproape in mod sigur gastrita, boala ce efectiv poate gauri peretii stomacului. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca in compozitia cafelei se gasesc substante care stimuleaza secretiile de acid din stomac si din tractul digestiv. Neavand ce sa descompuna, acest acid va actiona direct asupra organelor si tesuturilor.

Continuarea aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii