A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664179.9514.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce paine sa mananci ca sa slabesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-05-2015, ora 16:18

Ce paine sa mananci ca sa slabesti

Articol de Madalina Irimia
Painea este considerata dusmanul siluetei, insa nu ar trebui sa o elimini de tot din dieta. Vezi ce tip de paine ar trebui sa mananci, ca sa slabesti.

Sunt multe tipuri de paine pe piata, insa nu toate sunt un pericol pentru silueta.

Paine de ovaz

Painea din ovaz este perfecta pentru femeile care sunt la fieta. Este o sursa importanta de carbohidrati care se digera mai greu si iti ofera o senzatie de satietate pentru o perioada mai lunga de timp.

Paine integrala de grau

Painea integrala de grau contine un complex de carbohidrati si proteine, nutrienti, fibre si o cantitate mica de grasimi saturate. Este foarte potrivita in dieta, insa ai grija sa citesti eticheta, pentru ca nu trebuie sa contina aditivi sau conservanti.

Paine de orez brun

Poate nu stiai, dar exista si paine din orez brun. Daca nu gasesti pe piata, o poti prepara acasa, cu faina din orez brun. Este foarte indicata in curele de slabire, deoarece are putine calorii, un continut scazut de zahar si iti asigura senzatia de satietate pentru mai mult timp. Consum-o cu salate, legume proaspete sau branza saraca in grasimi.

Paine din seminte de in

Painea din semintele de in nu este buna doar pentru silueta, ci si pentru sanatate. Este o sursa importanta de magneziu, potasiu si seleniu si contine, de asemenea, acizi grasi si fibre care iti ajuta organismul.

Paine de secara

Daca o mananci goala, painea de secara va tine departe senzatia de foame pentru o perioada lunga. Este considerata cea mai sanatoasa paine, deoarece nu baloneaza si este saraca in calorii.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: paine, slabit, alimentatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii