A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675116.6007.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce nu ar trebui sa mentionezi niciodata in CV
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-04-2014, ora 09:05

Ce nu ar trebui sa mentionezi niciodata in CV

Articol de Cristian Amariei

Este important sa-i oferi potentialului angajator suficiente informatii pentru a te diferentia de restul concurentilor, insa nu vrei sa-i impartasesti lucruri care ti-ar putea afecta sansa de a obtine postul dorit.

Iata cateva aspecte pe care este mai bine sa nu le mentionezi in CV, potrivit mai multor experti in cariera citati de BusinessNewsDaily.

Afilierile politice: nu aduce in atentie acest subiect decat daca are direct legatura cu postul vizat. In rest, este irelevant si ar putea inclina balanta impotriva ta. Este valabil si pentru interesele religioase sau apartenenta la diverse grupuri.

Motivul pentru care ai parasit ultimul loc de munca: nu este necesar sa povestesti cum s-au incheiat ultimele tale experiente profesionale decat daca poti aduce informatii esentiale care sa te avantajeze.

Interese personale: tuturor le place sa citeasca, sa asculte muzica si sa petreaca timp cu familiile lor, deci nu este necesara mentionarea acestor lucruri, cu exceptia situatiei in care activitatea desfasurata in timpul liber are legatura cu postul pentru care aplici.

Integral pe ziare.com

Foto: wannabehacks.co.uk

     
Tag-uri: greseli, CV, angajare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii