A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664071.0192.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce ne recomanda un expert in nutritie sa mancam la micul dejun
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-02-2014, ora 11:01

Ce ne recomanda un expert in nutritie sa mancam la micul dejun

Articol de Madalina Irimia

Micul dejun este esential atat pentru sanatate, cat si pentru silueta. Medicul Nicolae Hancu te invata sa faci alegerile corecte si sa nu mai mananci la intamplare.

Stii cat de importanta este prima masa a zilei, insa reusesti sa o sari cu gratie sau sa faci cele mai proaste alegeri la micul dejun. Covrigii, clatitele, pateurile, ouale prajite cu sunca sau dulciurile sunt cateva dintre cele mai proaste decizii pe care ai putea sa le iei atunci cand te gandesti la micul dejun. Cu putina organizare vei reusi sa mananci sanatos la micul dejun pentru a te bucura de energie pe intreaga durata a zilei.

Planifica-ti micul dejun!

Acesta ar fi un prim pas pe care il poti face pentru sanatate, dar si pentru silueta. Astfel, nu vei mai manca la intamplare, alegand alimente care nu au nicio valoare nutritionala pentru corpul tau. Gandind din timp si in linii mari cum ar trebui sa arate un mic dejun sanatos, vei reusi sa te tii de plan si sa transformi total modul tau de a te alimenta.

Integral pe eva.ro

Foto: kudika.ro

     
Tag-uri: dieta, sanatate, mic dejun
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii