A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727561652.1137.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce ne SLABESTE IMUNITATEA, fara sa stim
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-02-2014, ora 12:08

Ce ne SLABESTE IMUNITATEA, fara sa stim

Articol de Madalina Irimia

Odata cu venirea anotimpului rece, vorbim mai mult despre imunitate si intarirea imunitatii. In timp ce incercam sa introducem in alimentatie acele produse despre care au auzit ca intaresc imunitatea, stilul nostru de viata de slabeste imunitatea zi de zi, fara ca macar sa stim asta.

Zaharul

Dupa ce mancam ceva dulce, sistemul nostru imunitar functioneaza pe avarie timp de aproape 5 ore. 100 de g de zahar (continute de 2 cutii de suc!) scad capacitatea de aparare a organismului cu 40%, spun cercetatorii.

Grasimea

Prea multe grasimi afecteaza abilitatea celulelor de a se multiplica si de a produce anticorpi. De aceea, persoanele supraponderale sunt mai predispuse la imbolnaviri.

Noptile pierdute

Lipsa de somn fura sistemului imunitar de ocazia de a se reface. Privarea de somn este asociata cu reducerea numarului de leucocite, care ajuta corpul sa lupte contra infectiilor. Studiile arata ca cei care dorm mai putin de 7 ore pe noapte se imbolnavesc mult mai repede dupa ce sunt expusi la vreun virus.

Citeste mai multe aici

Foto: footage.shutterstock.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii