A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830728.7436.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce mesaj i-a transmis o tanara fostului ei iubit. Filmuletul care a ajuns viral pe internet
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-01-2016, ora 09:48

Ce mesaj i-a transmis o tanara fostului ei iubit. Filmuletul care a ajuns viral pe internet

Articol de Cristian Amariei
Sfantul Valentin se apropie cu pasi repezi, iar daca pentru cupluri aceasta sarbatoare este un eveniment demn de sarbatorit, dar si un motiv sa caute prin magazine cadoul perfect, pentru cei care abia s-au despartit, aceasta sarbatoare este o zi ca oricare alta.
Sunt si cativa care au decis sa se razbune pe cei care i-au parasit si, daca nu reusesc acest lucru, macar sa se razbune pe cadourile pe care le cumparasera pentru parteneri.

Fetele actioneaza diferit atunci cand trebuie sa faca fata unei despartiri. Plang, stau in casa, petrec mai mult timp cu familia si cu prietenii, o tanara a decis sa treaca peste acest moment intr-un mod complet diferit.

In descrierea filmuletului pe care l-a publicat pe Youtube, tanara a scris: "Daca te-ai despartit de iubit si nu stii ce sa faci cu ursuletul mare de plus pe care deja l-ai cumparat". Ea a gasit solutia perfecta: a trasformat jucaria intr-un costum pe care l-a imbracat chiar ea si pe care l-a dus intr-o serie de "aventuri".

Sursa: protv.ro
     
Tag-uri: mesaj, fost iubit, viral
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii