A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719812537.6158.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce mananci zilnic pentru o piele frumoasa?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-11-2014, ora 13:24

Ce mananci zilnic pentru o piele frumoasa?

Articol de Madalina Irimia
V-ati saturat sa folositi diferite produse de frumusete ineficiente si costisitoare? E timpul sa aruncati toate acele produse ineficiente si sa incepeti sa mancati alimente care va ajuta sa aveti o piele perfecta.

In timp ce unele alimente pot deteriora pielea, altele o pot imbunatati. Va prezentam o lista cu 10 alimente pe care trebuie sa le mancati in fiecare zi pentru a avea o piele perfecta:

Ardei gras rosu

Ardeiul rosu este o leguma gustoasa care poate fi consumat atat crud cat si fiert. Un ardei gras rosu contine mai mult de 100% din nevoile de zi cu zi de vitamina C. De asemenea, contine cantitati semnificative de fibre alimentare si vitamina B6. Mai mult, aceasta este bogat in carotenoizi, care poate ajuta la prevenirea ridurilor si creste circulatia sangelui in piele, ajutand-o sa arate mult mai tanara. Datorita carotenoidelor, ardeiul gras rosu este, de asemenea de mare ajutor in lupta impotriva acneei.
Un ardei gras rosu are putine calorii, fiind o gustare perfecta, care contine 30 de calorii si doar o muscatura crocanta este cu adevarat satisfacatoare. Pastrati felii de ardei gras rosu in frigider, astfel incat veti avea intotdeauna ceva sanatos si gustos, pentru atunci cand cand simtiti nevoia sa mancati ceva.

Ciocolata neagra

Acesta este unul dintre alimentele preferate de multe femei si este indicat sa mancati in fiecare zi pentru a avea o piele perfecta! Ciocolata neagra este bogata in antioxidanti, acizi grasi si flavone care promoveaza o piele stralucitoare. Antioxidantii din ciocolata neagra va ajuta la reducerea rugozitatii in pielea si va proteja impotriva efectelor nocive ale soarelui. Mai mult, cacao relaxeaza arterele, ajuta la cresterea circulatiei sangelui si duce la o piele mai sanatoasa.

Mai multe pe bewoman.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii