ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-10-2016, ora 09:33

Ce lecturi recomanda specialistii pentru dezvoltarea personala

Articol de Madalina Irimia
Bookster, biblioteca pentru corporatisti dezvoltata acum trei ani de doi antreprenori romani, si-a propus sa atraga 1.000 de abonati noi pe luna si sa ajunga la 40.000 de abonati intr-un an de zile, potrivit lui Bogdan Georgescu, unul dintre fondatorii afacerii.

Bookster, biblioteca pentru corporatisti dezvoltata acum trei ani de doi antreprenori romani, si-a propus sa atraga 1.000 de abonati noi pe luna si sa ajunga la 40.000 de abonati intr-un an de zile, potrivit lui Bogdan Georgescu, unul dintre fondatorii afacerii, citat de Ziarul Financiar.

Cititorii sunt ajutati prin recomandari personalizate sa-si creasca zona de interes. „Oamenii au inceput sa aiba incredere in recomandarile noastre. Aceste recomandari se fac cu ajutorul unui algoritm care incearca sa inteleaga profilul fiecarui utilizator in parte si sa-i faca recomandari in functie de acest profil.“

„Biblioteca pentru corporatisti“ are 30.000 de abonati de la 200 de companii. „Am avut o oferta de cumparare din America de cateva milioane de euro, dar nu am vrut sa vindem".

Una dintre cele mai cautate carti la Bookster este „Oscar si Tanti Roz“.

Sursa. descopera.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii