A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829413.228.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce le aduce Mosul delincventilor canadieni?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-12-2012, ora 05:46

Ce le aduce Mosul delincventilor canadieni?

Articol de Cristian Amariei

Politistii din orasul canadian Abbotsford nu i-au uitat, de sarbatori, pe "prietenii" lor, delincventii, care vor primi o atentie din partea lor.

Astfel, gangsterii, dealerii de droguri si scandalagiii vor primi o carte postala ilustrata cu un Mos Craciun imbracat in echipament de lupta, alaturi de care se gaseste inscriptionat mesajul "Pe ce lista vrei sa fii la anul?".

Comisarul Ian MacDonald spera ca cele cateva zeci de infractori sa fie "draguti", afirmand ca alegerea nu ar trebui sa fie grea vazandu-l pe Mos Craciun cu arma indreptata spre ei.

"Fata cartii postale este putin provocatoare, dar a fost conceputa special in acest fel pentru ca oamenii sa reconsidere deciziile luate in trecut", a spus MacDonald.

Destinatarilor, dintre care unii poseda arme de foc sau de alt tip, li se cere sa faca o "mai buna alegere a stilului lor de viata".

"Lumea ar spune ca este o modalitate ineficienta de a cheltui banii publici, dar vreau sa spun ca cei care sunt ofensati de aceasta imagine nu intra in grupul celor care le sunt adresate aceste ilustrate", a mai spus MacDonald, care a recunoscut ca a "furat" ideea de la colegii din Marea Britanie.

Sursa: apropo.ro

foto: cbc.ca

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii