A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829148.7704.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce inseamna sa i te opui lui Putin, un jurnalist a simtit-o pe pielea lui: "Totul a intrat la dezinfectie"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-06-2015, ora 13:01

Ce inseamna sa i te opui lui Putin, un jurnalist a simtit-o pe pielea lui: "Totul a intrat la dezinfectie"

Articol de Cristian Amariei
Un jurnalist rus a demisionat de la o televiziune de stat si si-a cerut scuze pentru ca a participat la "nebunia propagandistica" a canalului. Ulterior, a precizat ca a fost dat afara mai devreme de conducerea NTV dupa ce a avut o interventie la o televiziune germana despre absenta presedintelui Vladimir Putin de la summit-ul G7.

Konstantin Goldenzweig a lucrat la NTV, reporter pentru televiziunea pro-Kremlin detinuta de compania de stat Gazprom. El si-a anuntat demisia pe pagina de Facebook, unde a scris, in rusa: "Plec de la NTV, unde am lucrat cu intermitente timp de 12 ani. Multumesc colegilor mei grozavi care m-au ajutat, m-au invatat, m-au incurajat si mi-au fost prieteni. Si continua sa imi fie prieteni. Va multumesc tuturor care v-ati uitat. Si imi pare rau pentru faptul ca in ultimii ani am participat uneori la nebunia generala propagandistica. Este o singura concluzie banala - compromisurile facute cu propria constiinta sunt doar atat de bune pe cat sunt cele pe care nu le faci".

"Traiasca igiena personala, ura!", si-a incheiat acesta postarea.

Ulterior, jurnalistul a revenit cu o precizare: televiziunea l-a anuntat ca au incheiat colaborarea, dupa ce a avut o interventie in direct la o televiziune germana, unde a fost intrebat in legatura cu absenta lui Vladimir Putin de la summit-ul G7.

"Apoi ieri am dat un interviu sincer in direct unui canal german, la cererea colegilor, despre ceea ce, in umila mea opinie, este expulzarea autoritatilor ruse de la G7. Dupa aceea, de dimineata, NTV a decis sa imi spuna la revedere pe seara, nu in cateva saptamani, asa cum era planificat", a scris acesta pe reteaua de socializare.

El si-a cerut scuze din nou "pentru partea rusinoasa" a carierei sale. "Sper ca toti sa putem dezbate cum si de catre cine este controlata aceasta rusine la NTV", scrie acesta. Dupa care incheie, in nota "igienei personale": "Totul a intrat la dezinfectie".

Sursa: ziare..com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii