A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833300.6555.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce inseamna cand visezi bani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-03-2016, ora 10:54

Ce inseamna cand visezi bani

Articol de Cristian Amariei
Ce inseamna cand visezi bani? In prezent, banii reprezinta adesea cel mai important subiect de discutie, fie ca suntem in compania prietenilor sau a familiei. Dar care este, oare, semnificatia banilor in vis?

Ii detinem sau nu in buzunare, dar ce inseamna cand visezi bani, fie ca ii primesti, fie ca ii dai altcuiva? Este considerat un mare semn de noroc visul in care gasesti sau primesti a suma importanta de bani. In cele din urma, oricum ar fi, semnificatia banilor in vis este, de regula, pozitiva.

Ce inseamna cand visezi bani? Iata semnificatia in functie de vis!

Atunci cand visezi ca ai gasit bani, ti se prevesteste o nastere in familie. Pe de alta parte, visele in care gasesti multi bani pot semnifica o energie pozitiva debordanta de care dispui pentru a-ti indeplini dorintele.

Atunci cand visezi ca ai ai castigat o suma mare de bani, ia aminte la modul in care s-a intamplat acest lucru, dar si la persoana care ti-a inmanat castigul. Asa se traduce ce inseamna cand visezi bani. Daca e vorba despre cineva drag tie, acest lucru se poate traduce printr-un castig mai mult emotional. Pe de alta parte, insa, daca vezi o persoana straina, poate fi vorba despre multa pretuire, faima.

Atunci cand visezi banii pe care i-ai pierdut, acesta e un semn care prevesteste o mica cearta in familie sau proiecte intarziate.

Atunci cand visezi ca numeri bani, poate insemna ca planurile tale au mari sanse sa se concretizeze. Iata inca un mod de a traduce ce inseamna cand visezi bani.

Atunci cand visezi ca ti se fura bani, inseamna ca un apropiat din preajma ta iti ia din energia pozitiva, fara sa iti dai seama.

Atunci cand visezi ca ai furat bani, esti avertizat ca trebuie sa fii mai precaut in tot ceea ce faci. Pe de alta parte, iti poate arata ca lipseste dragostea din viata ta. Iata, deci, ce inseamna cand visezi bani.

Atunci cand visezi ca daruiesti cuiva o suma importanta de bani, insemna ca tu esti mereu cel care daruieste multa afectiune catre o alta persoana, fara a cere nimic in schimb.

Sursa: click.ro
     
Tag-uri: vis, bani, semnificatii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii