ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-07-2014, ora 05:37

Ce ii complexeaza pe barbati in functie de zodia lor

Articol de Madalina Irimia

Si barbatii au complexele lor legate de aspectul fizic, starea materiala sau sociala. Vezi exact care sunt acestea in functie de zodie!

Berbec

Barbatul Berbec nu pare genul care sa aiba complexe si chiar asa este in mare parte. Ii place sa-si traiasca viata fara sa-i pese de parerea altora legata de fizicul lui sau de actiunile lui. Daca exista ceva care sa-l complexeze, aceea este cariera. Mereu i se pare ca nu a realizat suficiente si cam asa e, fiindca in general este prea ocupat cu distractia ca sa se mai gandeasca la profesie.

Taur

Desi este atat de calm si impasibil, Taurul are destule complexe. Pare ca nu se sinchiseste de nimic, dar de fapt, e mereu muncit de ganduri, chiar daca nu o arata. Il complexeaza oamenii puternici, energici si si-ar dori sa fie ca ei, doar ca niciodata nu reuseste sa se mobilizeze. Ar vrea sa fie mai energic si mai activ, dar lenea e prea mare.

Gemeni

Toata lumea il crede un mare cuceritor, dar de fapt e destul de timid in prezenta femeilor pe care le place. Asa se face ca barbatul Gemeni, care flirteaza cu toata lumea nu are o experienta sexuala si sentimentala prea bogata, iar asta il complexeaza. I se pare ca toti ceilalti barbati sunt mai priceputi si mai descurcareti decat el cand vine vorba de femei.

Rac

Racul este unul din cei mai complexati barbati ai zodiacului. Il complexeaza aspectul lui fizic, in special inaltimea mica spre medie, il complexeaza cultura generala destul de limitata, dar si multe alte lucruri. Multitudinea de complexe ii creaza o lipsa de incredere in sine care il face un om dificil in relatiile sentimentale. Se agata cu disperare de iubita lui si mereu se simte inselat.

Integral pe unica.ro

Foto: romaniatv.net

     
Tag-uri: barbati, complexe, zodii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii