A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630835.7554.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce ii atrage pe barbatii romani la o femeie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-02-2014, ora 15:26

Ce ii atrage pe barbatii romani la o femeie

Articol de Madalina Irimia

Un studiu realizat de compania de cercetare de piata Cult Market Research a relevat tipul de femeie care ii atrage pe barbati.

Barbatii romani sunt atrasi de femeile inteligente, cu un aspect fizic placut si care debordeaza de incredere in propria persoana, potrivit studiului.

Unul din cinci barbati considera ca cea mai importanta caracteristica a unei femei trebuie sa fie inteligenta. Aspectul fizic placut este o alta insusire preferata de barbati. Feminitatea este reprezentata in mintea barbatilor prin afilierea cu frumusetea.

Rezultatele provin dintr-un studiu privind preferintele barbatilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 50 de ani din Romania in ceea ce priveste femeile, realizat de compania de cercetare de piata Cult Market Research.

"Suntem mereu atenti la preferintele consumatorilor si facem studii pentru a vedea cum reactioneaza acestia in diferite situatii si care sunt preferintele lor. Acest studiu vrea sa raspunda unei intrebari controversate, dar la care, cel putin sociologic, putem afla un raspuns: ce-si doresc barbatii de la o femeie. Am realizat un studiu cantitativ, clasic, dar si o cercetare calitativa, folosindu-ne de un eye tracker, cu ajutorul caruia am analizat miscarea privirii ca raspuns la anumiti stimuli vizuali. Cercetarea noastra ne-a demonstrat ca romanii sunt atrasi in primul rand de inteligenta unei femei, aspectul fizic placut si siguranta de sine urmand la mica distanta. Pentru ei, o trasatura fundamentala a femeii ar trebui sa fie abilitatea acesteia de a interactiona bine cu copiii" , a declarat Alexandru Zodieru, General Manager al Cult Market Research.

Integral pe protv.ro

Foto: datingrelationship-advice.blogspot.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii