A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664016.6614.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce ii asteapta pe elevi in 2013
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-01-2013, ora 15:32

Ce ii asteapta pe elevi in 2013

Articol de Madalina Irimia

Si 2013 va avea parte de schimbari in invatament, asa cum s-a intamplat, de altfel si in ultimii ani. Elevii incep cursurile pe 14 ianuarie, iar urmatoarea vacanta incepe pe 6 aprilie. De Paste elevii vor avea parte doar de o zi libera prin lege.

Examenele se vor sustine in aceeasi structura ca anul trecut. Si asta pentru ca Bacalaureatul profesional al Ecaterinei Andronescu trebuie sa treaca mai intai prin Parlament pentru a fi aprobat. Pana sa ajunga insa la examene, elevii vor sustine simulari la care vor primi note in catalog.

Probele examenului de maturitate sunt programate intre 10 iunie si 5 iulie, iar rezultatele finale vor fi afisate pe 12 iulie.

Absolventii de clasa a VIII-a vor sustine probele din cadrul Evaluarii Nationale pe 25 si 27 iunie, iar pe 3 iulie vor afla cu ce nota vor intra la liceu.

Noul ministru al Educatiei a explicat, la Romania TV, ca vrea sa ia masuri in privinta violentei in scoli.

"Doresc sa merg sa discut cu colegii de la CNA pentru ca eu cred ca standardele impuse de CNA in raport cu violenta prin mass-media trebuie sa fie mult mai ridicate astfel incat sa se reduca aceste lucruri. Consilierea psihologica, chiar si pedepsele de tipul suspendarea alocatiei", a declarat Remus Pricopie, ministrul Educatiei.

Sursa: ziare.com

Foto: enational.ro

     
Tag-uri: elevi, scoala, 2013
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii