A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631580.1252.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce idei preconcepute au barbatii in functie de culoarea parului femeilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-06-2014, ora 15:07

Ce idei preconcepute au barbatii in functie de culoarea parului femeilor

Articol de Madalina Irimia

Culoarea parului tau poate fi sursa ideilor preconcepute ale barbatilor pe care ii cunosti, in functie de care primesti o eticheta meritata sau nu.

Nu o spunem noi, ci o afirma psihologii, care vorbesc despre o putere nestiuta a formelor si a culorilor percepute de ochiul uman. Prin urmare, nuanta suvitelor tale poate transmite mesaje inselatoare sau reale despre personalitatea ta.

In mod ideal, un barbat nu te va judeca in mod categoric in functie de culoarea parului, insa va fi influentat de perceptia initiala despre tine. Aceasta se bazeaza pe nivelul personal de cultura, ideile induse de mass media, gusturile personale si alte interpretari inconstiente fata de imaginea ta.

Pregateste sa faci cunostinta cu ideile preconcepute pe care un barbat si le poate forma despre tine, admirandu-ti podoaba capilara!

Femeile cu parul blond

Marilyn Monroe este o blonda iconica, a carei culoare naturala de par era de fapt un banal saten inchis. Ea a ales sa-si vopseasca parul tocmai pentru a-si forma o imagine jucausa si senzuala, deschisa catre experiente cu bulina rosie.

Barbatii pot sa creada despre o femeie cu parul blond ca este o fire distractiva, deoarece cositele aurii reflecta mai bine lumina si transmit un aer relaxat si optimist. Tocmai de aceea, ai putea sa pari o fire prietenoasa, mereu vesela si abordabila, mult mai putin intimidanta decat femeile brunete sau roscate.

Cliseul blondelor mai putin dotate intelectual poate sa aiba un impact oarecare in ochii barbatilor, caci unei femei perceputa a fi dezinhibata i se atribuie in general lipsa seriozitatii si a motivatiei.

Tot parul blond ar putea sa spuna despre tine ca iti place sa experimentezi in pat, ca ai fost probabil fata cea mai populara din liceu si ca ravnesti in permanenta dupa atentia barbatilor.

Femeile cu parul brunet

Despre brunete, barbatii ar putea presupune ca sunt misterioase si intimidante, deoarece imaginea lor este sobra la prima vedere.

Cand ai parul inchis la culoare, personalitatea sugerata de look-ul tau inspira profunzime in gandire, o usoara aroganta, spirit impulsiv si agresivitate.

Daca blondele par a fi simbolul distractiei pe timp de zi, brunetele sunt vedetele noptii.

Citeste mai multe pe eva.ro.

Foto: redbookmag.com

     
Tag-uri: culoare, par, femeie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii