A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664271.301.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce i-a scris un baiat de 10 ani lui Mos Craciun. Mama lui a izbucnit in lacrimi cand a citit-o
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-11-2013, ora 17:09

Ce i-a scris un baiat de 10 ani lui Mos Craciun. Mama lui a izbucnit in lacrimi cand a citit-o

Articol de Madalina Irimia

Mama unui baiat de 10 ani a gasit in patul fiului ei o scrisoare adresata lui Mos Craciun. Femeia din Marea Britanie a inceput sa planga inca de la primele randuri, scrie stirileprotv.ro.

Ronnie, in varsta de 10 ani, il ruga pe Mos Craciun sa il vindece pe tatal sau bolnav de cancer. Asta era tot ce copilul isi dorea.

Tatal sau are o tumoare maligna la cap, care este inoperabila. Crizele barbatului s-au accentuat in ultimii ani, el avand nevoie de ajutor in permanenta.

"Nici nu stiam ca i-a scris Mosului. Ii faceam patul cand am gasit scrisoarea. Am inceput sa plang imediat. Sunt atat de mandra de fiul meu. Este incredibil cum un copil de numai 10 ani sa isi doreasca doar sanatate pentru tatal lui si nicio jucarie", a declarat mama lui Ronnie.

Baiatul are grija de fratele sau mai mic, ii pregateste masa si il duce la gradinita. Mama celor doi nu poate sa isi lase sotul singur nici macar o clipa.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii