ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-08-2014, ora 13:51

Ce greseli faci pe Facebook

Articol de Cristian Amariei

Facebook ne ajuta sa pastram legatura cu prietenii, insa de multe ori ne poate strica starea de spirit. Daca esti un utilizator activ al acestei retele de socializare, este potivil sa ai un comportament auto-distructiv fara ca macar sa iti dai seama. Iata cateva dintre greselile pe care este posibil ca si tu sa le faci pe Facebook.

Te uiti la poze sau mesaje vechi cu fostul

Daca relatia cu fostul nu s-a terminat prea bine sau inca nu ai trecut peste el, poate fi dureros sa te uiti la pozele cu voi doi impreuna. Ce sa mai spunem de citirea mesajelor vechi! Evita sa faci asta si sterge mesajele si toate pozele pe care le aveti impreuna.

O urmaresti pe iubita fostului tau

In orice conditii v-ati fi despartit, este normal sa fii putin curioasa cum arata noua iubita a fostului tau. Nu te judeca nimeni, si noi facem asta! Insa ajunge sa vezi o poza cu ea, chiar nu e nevoie sa te uiti la fiecare in parte, sa afli unde lucreaza, ce a studiat, ce muzica asculta, ce lucruri posteaza...

Iti numeri urarile primite de ziua ta

Chiar conteaza cate urari primesti pe Facebook? Este important ca familia si prietenii sa iti ureze „La multi ani” (bine, poate si colegul cel nou si dragut), dar nu iti evalua calitatea aniversarii si viata sociala in functie de aceste postari.

Postezi poze in care prietenii tai nu au iesit bine

Ai iesit in club cu prietenele si ati facut cateva poze. Tu ai iesit grozav in toate, insa nu poti spune acelasi lucru si despre ele. Uneia i se lasase bluza si i se vedea jumatate de sutien, alta a iesit cu ochii inchisi, cealalta se stramba din cauza blitzului... Nu ai vrea ca prietenele tale sa posteze astfel de poze cu tine, deci nu o face nici tu!

Postezi statusuri pentru atentie

Prietenilor tai apropiati le pasa daca ai o zi proasta sau daca tocmai te-ai despartit de iubitul tau. Celorlalti 436 de prieteni de pe Facebook nu. Sa fim seriosi, nimanui nu ii plac statusurile postate pentru atentie.

Dai „like” unei postari de acum 3 ani

Oricui i se intampla sa se uite pe Facebookul unui tip si sa se tot uite, sa se tot uite... pana ajunge la postari foarte vechi. Ai grija doar sa nu dai „like” din greseala!

Tu faci aceste greseli pe Facebook?

Sursa: cosmopolitan.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii