A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829874.3108.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce firme vor face angajari sau concedieri in urmatoarele 3 luni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-10-2013, ora 13:20

Ce firme vor face angajari sau concedieri in urmatoarele 3 luni

Articol de Cristian Amariei

Firmele din industria prelucratoare se asteapta ca numarul salariatilor sa scada in urmatoarele trei luni, in timp ce angajarilor vor intra pe un trend pozitiv in comert. Cele mai multe concedieri se vor face in domeniul constructiilor.

Managerii companiilor se asteapta pentru perioada octombrie - decembrie la cresterea activitatii in industria prelucratoare, la stagnare in comert si servicii si scadere in constructii, in raport cu cele trei luni anterioare, a anuntat luni Institutul National de Statistica (INS).

Concluziile au fost obtinute prin intermediul unor anchete de conjunctura, in urma estimarilor facute de manageri cu privire la tendintele activitatii economice. Anchetele indica soldul conjunctural, obtinut ca diferenta intre procentajul managerilor care au ales varianta pozitiva a fenomenului si procentajul celor care au indicat varianta negativa.

Integral pe realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii