A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829125.5308.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce firme vor face angajari sau concedieri in ultimele 3 luni ale anului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-09-2013, ora 11:04

Ce firme vor face angajari sau concedieri in ultimele 3 luni ale anului

Articol de Cristian Amariei

Doar 12% dintre angajatorii din Romania vor face recrutari in urmatoarele trei luni si alti 12% au planuri de concedieri, se arata intr-un sondaj Manpower.

Piata de forta de munca din Romania va fi relativ linistita pana la finalul anului 2013, anticipeaza respondentii Studiului Manpower privind Perspectivele Angajarii de Forta de Munca.

Potrivit sondajului trimetrial, 74% din cei 625 de angajatori romani intervievati spun ca in intervalul octombrie – decembrie nu intentioneaza nici sa-si creasca, nici sa-si descreasca numarul total de angajati din locatia unde-si deruleaza activitatile.

Doar 12% dintre respondenti au planuri de crestere a volumului total de angajari, in timp ce alti 12% se asteapta la o scadere a acestora in acelasi interval. Practic, intentiile de angajare ale firmelor din Romania sunt stationare la finalul acestui an.

Optimismul angajatorilor romani a suferit o cadere abrupta in comparatie cu sondajele anterioare: este cea mai mica valoare a previziunii nete de angajare din Romania din trimestrul IV 2010.

Integral pe realitatea.net

Foto: stiri.com.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii