A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664601.1641.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce fel de personalitate ai in functie de cum strangi pumnul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-03-2016, ora 08:54

Ce fel de personalitate ai in functie de cum strangi pumnul

Articol de Madalina Irimia
Gesturile noastre spun totul despre personalitatea noastra, inclusiv modul in care strangem pumnul. Asadar, daca vrei sa stii, la randul tau, cu ce fel de persoane ai de-a face, pune-le sa iti arate pumnul si iti vei da seama pe loc.

Degetul mare pozitionat deasupra celorlalte degete
Cel mai probabil ai de-a face cu o personalitate sensibila, cu o imaginatie puternica si o intuitie pe masura. Totodata este o persoana nesigura, careia ii place sa ajute oamenii, curioasa, aventuroasa, amuzanta si autoironica.

Cu degetul mare sub degete

Este o persoana care simte o nevoie puternica de a fi protejata, iti doreste sa fie acceptata si recunoscuta. Uneori este peste masura de amabila, iar oamenii din jur au tendinta sa profite de acest lucru. Nu isi doreste mai mult din partea oamenilor decat sa fie sinceri cu ea.

Cu degetul mare lipit de aratator
In acest caz persoana cu care interactionezi este dornica de foarte multa atentie si afectiune. Iar daca simte ca nu i se acorda decat intr-o mica masura atentia dupa care tanjeste, se va inchide in sine. Nu va fi complet sincera cu tine, nu se va simti in largul sau si isi va suprima emotiile. Nu stie ceea ce inseamna egoismul, se poarta frumos cu toti cei din jurul sau.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: personalitate, pumn
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii