ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-12-2012, ora 09:06

Ce faci dupa ce bei de 28.000 de dolari intr-o noapte?

Articol de Madalina Irimia

Dai in judecata localul, bineinteles, sub motivul ca "ai fost prea beat pentru a spune nu" barmanilor care ii dadeau bautura dupa bautura!

William Ilg s-a dus sa bea si el "ca omul" ceva intr-un bar. Insa a doua zi, cand i-a trecut mahmureala, a descoperit ca, desi nu mai avea nicio amintire despre noaptea trecuta, avea in schimb 28.009,60 de dolari mai putin pe cartea de credit.

Probabil ca sa mai recupereze din bani, sau poate sperand ca bautura va fi din partea casei, lui Ilg i-a venit ideea sa dea in judecata Clubul Hustler din Manhattan, pe motiv ca angajatii au profitat de starea lui de ebrietate si de "lipsa capacitatii de face tranzactii financiare" si i-au dat sa bea pana s-a ajuns la aceasta valoare a notei de plata. Mai mult, Ilg a cerut si compensatii financiare pentru comportamentul "scandalos" al angajatilor.

Din nefericire, domul Ilg a avut insa o mare surpriza: judecatorul Manuel Mendez (care, probabil, nu bea) a respins cazul, hotarand ca acesta trebuie sa isi platesca consumatia. "Clubul Hustler nu are nicio obligatie in sensul protejarii reclamantului de efectele intoxicarii sale voluntare cu alcool", a fost motivarea judecatorului.

Acelasi judecator a mai respins o alta actiune a lui Ilg, care afirma ca Hustler nu are o licenta valabila pentru a vinde bauturi alcoolice.

Sursa: apropo.ro

Foto:muckrack.com

     
Tag-uri: barbat, bar, judecata
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii