ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-07-2014, ora 13:01

Ce faci ca sa ramai insarcinata mai repede?

Articol de Madalina Irimia

Daca vreti sa ramaneti insarcinata mai repede, trebuie sa tineti cont de mai multi factori.

Contrar a ceea ce cred unii, sarcina nu se produce pur si simplu. Exista atat de multe aspecte care intra in joc, asa ca este mai bine sa va pregatiti terenul pentru a obtine rezultatul dorit: un copil.

O dieta sanatoasa: eliminati grasimile saturate, alimentele prajite si produsele de patiserie si mancati mai multe alimente sanatoase cum ar fi legume si fructe. Printre elementele nutritive si antioxidantii care ajuta isunt fier, zinc, calciu, omega-3, vitamina C, D si E si complexul B.

Antrenati-va: o ora de exercitii fizice pe zi, va imbunatati sanatatea, va ajuta sa ramaneti mai repede insarcinata si, de asemenea, va asigura o sarcina sanatoasa.

Verificati greutatea: femeile care sunt subponderale sau prea slabe au adesea probleme de a ramane insarcinate, deoarece ovulatia nu este adecvata. In mod similar persoanele obeze se pot confrunta cu probleme in timpul sarcinii, deoarece au un risc mai mare de diabet gestational si hipertensiune arteriala. Daca doriti sa ramaneti gravida mai repede, ajungeti la greutatea ideala.

Citeste restul pe bewoman.ro

Foto: bebelu.ro

     
Tag-uri: sarcina, remedii, dieta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii