A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727561529.17.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce face pe INTERNET o tanara din Coreea de Sud pentru a castiga lunar 9.000 de dolari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-06-2014, ora 06:03

Ce face pe INTERNET o tanara din Coreea de Sud pentru a castiga lunar 9.000 de dolari

Articol de Madalina Irimia

O moda cel putin bizara pare sa aiba din ce in ce mai multi adepti in Coreea de Sud: "voyerismul gastronomic". Astfel, o femeie de 34 de ani a renuntat la cariera de consultant dupa ce a ajuns sa castige peste 9.000 de dolari pe luna mancand in fata unui webcam, timp de trei ore pe zi, relateaza Reuters, citat de EVZ.ro.

Sub numele de "Diva", Park Seo-yeon mananca, timp de aproape trei ore, in fata unei camere video, iar cei care o urmaresc vorbesc cu ea si ii trimit "baloane virtuale", ce ulterior se transforma in bani, sustin jurnalstii de la Reuters.

"Oamenii simt o placere vicioasa uitandu-se la show-ul meu online atunci cand nu pot manca la fel de mult, sau nu vor sa manance in timpul noptii sau sunt la dieta", explica Park Seo-yeo succesul de care se bucura.

La randul sau, un fan al "Divei" spune ca uitandu-se la video stream-ul tinerei e ca si cum ar avea companie. "Am senzatia ca mancam impreuna toata acea mancare. Cred ca acesta este scopul acestui show. Si probabil, le ofera o senzatie de confort celor care mananca singuri", explica Park Sun-Young, in varsta de 26 de ani.

Potrivit jurnalistilor de la Reuters, numarul persoanelor care care locuiesc singure este in crestere, iar in decurs de 15 ani, o treime din populatia Coreii de Sud ar putea fi formata din asemenea persoane.

     
Tag-uri: femeie, mancare, internet
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii