A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758773.0796.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce face o eleva in timpul orelor. Imaginile au facut inconjurul lumii pe internet (FOTO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-05-2014, ora 11:26

Ce face o eleva in timpul orelor. Imaginile au facut inconjurul lumii pe internet (FOTO)

Articol de Madalina Irimia

O eleva din Florida si-a uimit prietenii de pe internet cu cateva fotografii facute chiar in timpul cursurilor. Pozele i-au adus chiar si cateva oferte de munca, scrie DailyMail.

Jody Steel a impresionat pe toata lumea cu talentul sau. Tanara deseneaza ca un artist profesionist, iar suportul pe care si l-a ales este unul cat se poate de original. Nici hartia, nici panza nu sunt preferate de tanara, ci... pielea. Din acest motiv, multe persoane i-au spus ca s-ar putea afirma ca artist tatuator.

Jody isi deseneaza diferite portrete pe coapsa si incarca pozele pe retelele de socializare. Una dintre cele mai apreciate opere de arta ale tinerei este portretul lui Walter White, protagonistul serialului Breaking Bad.

Evident ca intotdeauna speri ca operele tale sa fie vazute si apreciate, dar nu m-am gandit nicio clipa ca vor face inconjurul lumii” a marturisit tanara pentru Boston Globe.

Desi a primit oferte de a face design si logo-uri pentru diferite companii, Jody isi doreste, deocamdata, sa isi termine studiile, iar pe viitor, viseaza la o cariera in productie cinematografica.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Tag-uri: eleva, talent, scoala
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii