A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757534.364.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce este cu mult MAI PERICULOS decat PAINEA ALBA pentru SILUETA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-03-2014, ora 12:09

Ce este cu mult MAI PERICULOS decat PAINEA ALBA pentru SILUETA

Articol de Madalina Irimia

Nutritionistii spun ca painea alba este departe de a mai fi un inamic important pentru silueta, dintr-un motiv destul de ingrijorator: s-a dovedit ca exista o serie de alimente mult mai periculoase pentru sanatate.

Specialistii subliniaza ca, daca renuntam la consumul de paine alba nu rezolvam nimic, deoarece multe alte alimente care contin carbohidrati procesati „isi gasesc drumul spre dieta dumneavoastra”, dupa cum nota si Huffington Post. Prin urmare, iata doar cateva dintre noile pericole.

Doar un covrig

Bauturile pe baza de cafea, care contin mai multe calorii decat o gustare (chiar si peste 400 de calorii!). „Aceste bauturi contin mult zahar si grasimi saturate, iar consumand o astfel de bautura, serviti de fapt un desert dintr-o cupa foarte mare!”, considera nutritionistii. Pentru unele persoane, covrigii reprezinta un „ritual de dimineata”. Specialistii recomanda insa consumarea unui covrig doar daca dupa aceea alergati timp de doua-trei ore. Motivul este acela ca un covrig contine un numar foarte ridicat de calorii: intre 250-300 de calorii, si mai mult de 50 de grame de carbohidrati.

Cititi restul articolului pe evz.ro.

Foto: infobraila.ro

     
Tag-uri: paine, silueta, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii