A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819657.0077.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce efecte are asupra oamenilor o conexiune proasta la internet
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-03-2016, ora 14:29

Ce efecte are asupra oamenilor o conexiune proasta la internet

Articol de Madalina Irimia
Un nou studiu condus de Ericsson, realizat pe un esantion de 30 de voluntari, demonstreaza ca o conexiune slaba la internet poate avea efecte asupra corpului uman asemanatoare cu cele experimentate in timpul vizionarii unui film horror, informeaza Go4it.

Conform cercetarii, numita "The Stress of Streaming Delays", stresul experimentat de cei care incearca sa incarce un clip video pe o conexiune de internet proasta este comparabil cu cel experimentat atunci cand se uita la un film de groaza.

Cercetatorii au masurat activitatea cerebrala si pulsul a 30 de voluntari pusi sa foloseasca de pe mobil internet de mica viteza.

Atunci cand au trebuit sa ruleze un clip video, ritmul cardiac le-a crescut cu 38%, iar nivelul de stres cu pana la 34%. Mai mult, potrivit Ericsson, doar doua secunde de buffering pot dubla nivelul de stres.

Dupa o asteptare mai mare de sase secunde, nivelul de stres scade, deoarece utilizatorii se resemneaza cu situatia, scrie Go4it.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii