A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664045.9038.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce diete s-au folosit de-a lungul istoriei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-01-2014, ora 17:01

Ce diete s-au folosit de-a lungul istoriei

Articol de Madalina Irimia

Care este legatura dintre Lordul Byron, Greta Garbo, Maria Calas, Franz Kafka sau magnatul John D. Rockefeller? Multi ar spune ca nu exista nicio legatura, dar se inseala. Toti acestia, alaturi de multi altii, cunoscuti sau necunoscuti, au fost obsedati de felul in care arata si au urmat diete, care mai de care mai ciudate.

Nu putem decat sa presupunem de ce, de-a lungul secolelor, multe femei, dar si barbati, au tinut cura de slabire. Probabil ca, la fel ca in zilele noastre, principalul motiv a fost de ordin estetic, persoanele care tineau dieta dorind sa arate foarte bine. Bineinteles, au existat si cazuri in care dieta trebuia sa "rezolve" kilogramele in exces, una dintre cele mai raspandite probleme de sanatate.

La fel ca in zilele noastre, dar cu scuza ca atunci nu existau studii stiintifice, cei care doreau sa tina o dieta aveau de ales intre numeroasele oferte de pe piata, alegerea fiind de regula facuta, de regula, in functie de capacitatea de "marketing" a celui care prezenta (si in acelasi timp vindea) reteta respectiva.

Va prezentam in continuare unele dintre cele mai ciudate, exotice sau nastrusnice diete tinute de-a lungul timpului.

Integral pe apropo.ro

Foto: health.com

     
Tag-uri: dieta, istorie, rezultate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii